“Vandreturen med Britt var et highlight på vores ferie. ”
- Agnes og Peter, Tyskland

Forretningsbetingelser

www.PåSardinien.dk ejes af virksomheden Affittacamere Pirastroneddu v/ Alessandra Granillo, Via S. Satta 5, 08022 Dorgali (nu), Sardinien, Italien. Registreret i Italien med italiensk CVR-nummer P.I. IT01444940918.

PåSardinien.dk formidler, gennem visning på hjemmesiden, kontakten til ejere af overnatningssteder på Sardinien, Italien, herunder hotelværelser, private ferielejligheder og –huse, værelser på Bed & Breakfast samt værelser på agriturismi. PåSardinien.dk formidler ligeledes andres udflugter på Sardinien, og her er det juridiske forhold mellem dig som kunde og det firma, som afholder udflugten. PåSardinien.dk sælger også bilrundrejser, som inkluderer booking af logier og en udførlig rutebeskrivelse som bestilt på hjemmesiden. Booking af bil gøres via det link, vi sender til dig per mail, og som ligger på vores hjemmeside.

Formidling af ferieboliger

Alessandra Granillo har lavet aftaler med alle de logier, som kan findes på denne hjemmeside. Aftalen går på, at Alessandra mod provision markedsfører og formidler tilbud om logi fra ejerne af logierne på internettet og eventuelle andre steder som i aviser, blade mv. Logierne skal levere et logi, som er i overensstemmelse med aftalen og besigtigelsen, samt informere om eventuelle ændringer af væsentlig art.

Formidlingen foregår således: Når du som kunde finder en bolig, du er interesseret i at reservere, udfylder du reservationsskemaet og sender det. Det modtages af Alessandra i en automatisk genereret e-mail. Vi kontakter det pågældende logi og forhører os, om der er plads. Ved bekræftende svar fra logiet, sender vi dig en e-mail med foreløbig bookingbekræftelse og den aftalte pris, hvorefter du bekræfter din reservation ved at indbetale det beløb, som er skrevet i e-mailen, inden den deri nævnte dato. Betalingen af beløb foregår via bankoverførsel til logiet. Oplysninger sendes til dig via mail. Husk som meddelelse på betalingen at skrive dit navn og det bookingnummer, du får oplyst på din foreløbige bookingbekræftelse.

Hvis dit ønskede logi ikke er ledigt på det ønskede tidspunkt, sender vi dig en e-mail, hvor vi foreslår dig andre logier.

Alessandra Granillo vil altid gøre sit yderste for at besvare din forespørgsel hurtigst muligt og normalt inden for 24 timer.

En reservation er først bindende, når der er indbetalt det nævnte beløb. I e-mailen med foreløbig bookingbekræftelse er der en dato for, hvornår beløbet senest skal være indbetalt. Acontobeløb skal normalt betales senest en uge efter reservationen. Overholdes dette ikke, forbeholder vi os retten til at booke logiet til anden side. Bookingen er først bindende, når du har modtaget din kvittering og den endelige bekræftelse.

Når du som kunde booker en feriebolig gennem PåSardinien.dk bekræfter du, at du accepterer de vilkår og oplyste vilkår for ferielogiet, som du finder her på hjemmesiden. Du er som kunde forpligtet til ved bestilling at oplyse navn, adresse, telefonnummer, antal personer i boligen og en e-mailadresse. Desuden opfordrer vi dig som kunde kraftigt til at oplyse eventuelle personlige forhold, som handicap, fødevareallergier eller lignende, der kræver speciel hensyntagen i forbindelse med ophold på hotel, Bed & Breakfast eller agriturismo. Hvis du ønsker at medbringe et kæledyr, skal dette aftales på forhånd og være nævnt på din bookingbekræftelse. Ikke alle logier accepterer kæledyr.

Betaling

Ved private ferielejligheder og –huse skal saldobeløbet betales kontant ved ankomst til logiet. Til private ferielejligheder og -huse, Bed&Breakfast samt agriturismoer betales som regel kontant, da de sjældent accepterer kreditkort. Alle hoteller og nogle B&Bs tager kreditkort. Ved booking af hotelværelser betales hele beløbet forud. Dette foregår ved at der indbetales et acontobeløb for at reservere logiet. Dernæst, afhængig af hvor lang tid før, reserveringen foretages, skal restbeløbet være indbetalt senest 1 måned før ankomst til logiet. Der kan være forskellige regler fra logi til logi, men disse vil blive oplyst ved din reservation. Efter indbetalt (aconto-)beløb modtager du en kvittering og endelig bookingbekræftelse. Dette er også din voucher og du bedes medbringe den og forevise den ved ankomst på det pågældende logi. Deri vil være anført dit navn og adresse og hvad du har reserveret samt det restbeløb, som skal betales ved udlevering af nøgle til logiet.

Aflysning af reservation

Som hovedregel gælder, at en reservation kan aflyses indtil en måned før ankomst. Ved aflysning inden en måned før ankomst, tilfalder acontobeløbet PåSardinien.dk og udlejer. Ved aflysning senere end en måned før, tilfalder hele det indbetalte beløb PåSardinien.dk og logiet. Hvert logi kan have sine egne regler for aflysning af reservation. Vi anbefaler kraftigt alle at tegne en afbestillingsforsikring i forbindelse med ferie.

Udflugter

PåSardinien.dk’s egne guidede udflugter kan bookes via mail, og betales via bankoverførsel. I fald en udflugt ikke kan finde sted pga. manglende deltagerantal, vejrliget eller andet, vil Alessandra Granillo meddele dette til deltagerne og forsøge at tilbyde en anden udflugt eller flytte det til en anden dag, men der er ingen garanti for dette, og Alessandra Granillo kan ikke holdes ansvarlig herfor. Skulle en person komme til skade under en udflugt, er det deltagers egen forsikring, som skal dække, medmindre almindelig italiensk lovgivning foreskriver andet på dette område og i det enkelte tilfælde. Alessandra Granillo kan ikke holdes ansvarlig medmindre det tydeligt er guidens ansvar, at vedkommende er kommet til skade.

Bilrundrejser

Vi sælger såkaldte bilrundrejser som en minipakke bestående af ophold på flere på hinanden følgende logier i løbet af den ønskede tidsramme, opholdet varer og en detaljeret rutebeskrivelse fra ankomststed til de forskellige logier og til afgangssted. Ruterne er planlagt ud fra seværdigheder, smukke ruter og overnatningsmuligheder. Denne minipakke er ikke dækket af Rejsegarantifonden, og der gælder de ovenfor nævnte regler for aflysning mm. som for booking af logi gennem PåSardinien.dk.